Easyfood

Hvordan vi tager ansvar

CSR

Innovation, effektivitet og kvalitet har kun reel værdi, når de kombineres med ansvarlighed. Det ligger dybt i vores natur, at vi handler bæredygtigt – både når det handler om mennesker og miljø. Det har bl.a. ført til, at vi er medlem af hhv. Sedex og RSPO. 

Senest har vi påbegyndt et omfattende CSR-projekt, CSR-Works, efter en model udviklet af ISO. Tiltaget omfatter en lang række sociale, lokale, kunde- og forbruger-etiske, arbejdsmiljømæssige og miljømæssige forhold. Projektet kommer til at strække sig over flere år, og vi invitere gerne til dialog, hvis du er interesseret i at høre mere om CSR-Works. 

 

Certificeret som

Sustainable Business Partner

Som Sustainable Business Partner (SBP) har virksomheden demonstreret kapaciteten til at arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar (CSR). CSR Kapaciteten er demonstreret ved at 2 medarbejdere fra virksomheden har gennemført Green Networks CSR Træning, samt hver især gennemført en CSR kapacitetsmåling med et tilfredsstillende resultat. Desuden har virksomheden bekræftet, at deres CSR Program som minimum indeholder de elementer, som er obligatoriske for SBP-certificerede virksomheder.

 

                                                                            

Mad sikkerhed og mad spild

Miljøledelse

og hvordan vi tager ansvar

Bæredygtighed

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.