Josephine1.jpg

30 december 2016

Psykolog skal gøre Easyfood stærkere

Fødevarevirksomheden Easyfood har altid gjort tingene anderledes – og nu gør den det igen ved at ansætte en psykolog, der skal hjælpe med at gøre de ansatte endnu stærkere i arbejdet med Easyfoods værdier.

Hvad sker der, når man ansætter en nyuddannet psykolog, er også er verdensmester i sejlsport og drømmer om at komme med til OL i Tokyo i 2020? 

Det spørgsmål søger fødevarevirksomheden Easyfood nu svar på. Den har nemlig ansat Josephine Frederiksen som psykolog med fokus på at gøre det endnu bedre at være medarbejder hos Easyfood. 

Easyfood arbejder i forvejen med en flad struktur, hvor alle medarbejdere – også dem i produktionen – er en del af designtænkningen omkring et produkt og kan være med til at udvikle det. Det arbejde skal Josephine nu styrke. 

Hun er netop færdiguddannet som psykolog og plejer sideløbende en sejlsportskarriere, hvor hun sammen med Daniel Bjørnholt er regerende verdensmester i en Hobie Cat 16 og dansk mester i tomands-katamaran. 

”Vi arbejder med mennesket i centrum og har kørt flere projekter og processer omkring både holistisk produktionsforståelse og designtænkning. Vi har dygtige designere ansat, som har fokus på vores kunder og slutbrugere. Men vi vil også gerne styrke innovationen og værdierne blandt vores medarbejdere, og det kan Josephine være med til,” forklarer Flemming Paasch, adm. direktør for Easyfood. 

”Desuden er Josephine verdensmester og kommer med en vindermentalitet, som vi også kan lære noget af. Hun ved, hvordan selv de mindste ting skal gøres perfekt for at vinde, og det arbejde, som vi jo også selv har fokus på, kan hun være med til at understøtte hos os,” tilføjer han. 

Josephine Frederiksen glæder sig over sit nye job – og at Easyfood samtidig vil støtte hendes sejlsportskarriere. Hun er netop skiftet til bådklassen Nacra 17, som hun sejler sammen med hendes partner Jesper Vogelius. Nacra 17 er en olympisk bådklasse for katamaraner og hun håber at de kvalificere sig til OL i 2020. 

”Jeg har lært Easyfood at kende gennem mit praktikforløb og er fascineret af virksomhedens fokus på den flade struktur, og at det er produktionen, der skal være med til at føre virksomheden fremad, også udviklingsmæssigt. Derfor skal jeg være med til at se på bl.a. kommunikationen i virksomheden, så værdierne bliver afspejlet i hele kæden af medarbejdere,” siger Josephine Frederiksen. 

Easyfood, der har 150 ansatte, havde i 2015 en omsætning på 220 millioner kroner og et rekordoverskud på 10,5 millioner kroner. 


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.