Barer-1000x440.jpg

26 oktober 2016

Lancering af Energibar og ChiaBar

ENERGIBAR 

I samarbejde med forfatter og ernæringsekspert Søren Michael Lange har Easyfood udviklet en helt ny energibar. ”Alle råvarer er nøje udvalgt for deres fremragende smag, og er et godt mellemmåltid komprimeret i en smagfuld energibar,” forklarer Søren Michael Lange. 

Den nye bar er et nemt mellemmåltid, der giver ny energi til at komme videre i dagens program – f.eks. sammen med en kop kaffe. Eller brug den som et nemt mellemmåltid - perfekt til løbeturen eller blot til at komme videre i dagens kalender. 

Baren indeholder chiafrø som er høje på protein og kostfibre, samt hasselnødder, mandler og solsikkekerner som giver baren et lækkert bid. 

Smagen er perfekt balanceret mellem den naturlige sødme fra æbler og syrlighed i form af citron og tranebær. Og så har den nye energibar en dejlig blød konsistens med knas fra chiafrø og hasselnødder. ”Vi har kun anvendt naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer. Det er mad, der gør dig godt, og som jeg med glæde vil give mine børn” fortæller Søren Michael Lange. 

De nøje udvalgte råvarer skaber et interessant og spændende farvespil i barens udseende, som ved hver bid vil give et nyt og spændende smagsindtryk. 

Se produkterne her

 

ChiaBar

Vi lancerer nu ChiaBar i en ny udgave, hvor vi har givet konsistensen et løft. Vi har aflæst markeds behov og herefter indarbejdet dem i den relancerede Chiabar. 

Chiabar er fortsat baseret på rene råvarer som f.eks. dadler, mandler, bær, kokosolie – og som navnet siger – de populære chiafrø, som er høje på protein og kostfibre.

Smagen er stadig helt i top, og med et højt proteinindhold på over 20% er Chiabaren perfekt til minutter efter intensiv træning eller som en snack til en proteinholdig diæt – eller blot som et smagfuldt og godt alternativ, når lækkersulten melder sig.

ChiaBar er meget let at indarbejde i sortimentet. De fylder ganske lidt i montren, appellerer til mange forskellige forbrugertyper og skal blot optøs og serveres.

 

Se produkterne her


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.