Julemærkehjem.jpg

16 december 2016

En god juletradition

Det er efterhånden blevet en tradition, at medarbejderne på Easyfood hvert år donerer deres julegave til et velgørende formål.        

Valget er igen i år faldet til fordel for et Julemærkehjem i Kolding. I øjeblikket står mere end 500 børn på venteliste til et ophold på julemærkehjem, hvilket viser, hvor stort behovet for endnu et julemærkehjem er.

To medarbejdere fra Easyfood overrakte onsdag deres julegave på 25.000 kr. til Mette Hauge, som er en af de ildsjæle, som står bag indsamlingen til Koldings Julemærkehjem.

-  Vi er både dybt beæret og taknemmelige for Easyfoods store donation. Det gør en kæmpe forskel og Christian er et rigtig godt eksempel.

Mette havde i dagens anledning taget Christian Jacobsen med på Easyfood, hvor han fortalte sin historie. Christian er i dag 14 år, og har selv for 2 år siden været på Julemærkehjem for at styrke sin selvtillid. Da ventelisten var for lang i Kollund, måtte de hele vejen til Hobro.

- At der står så mange børn på venteliste viser, at vi gør det rigtige. Julen handler om at give og hjælpe sine medmennesker, fastslår Mike Jensen, tillidsrepræsentant hos Easyfood.

Innovationsassistent Betina Stampe tilføjer: Det er vildt flot, at Christian sidder her i dag med den selvtillid og snakker med os. Det bekræfter os i, at det er det rigtige, vi gør.  

- Men der er lang vej endnu, forklare Mette Hauge. Indsamlingen til Julemærkehjemmet har i øjeblikket nået 2,2 millioner og målet er 30 millioner. 


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.