Logo-centreret.jpg

21 december 2018

Easyfood solgt til Orkla

Easyfood har de senere år været inde i en kraftig vækst, både internationalt og på hjemmemarkedet, og hvis virksomheden skal holde fast i de ambitiøse vækstplaner for de kommende år, har den brug for en partner, der kan hjælpe med den vækst.

Derfor har Easyfood solgt 90 procent af virksomheden til Orkla, der er Nordens ledende mærkevareselskab og står i forvejen i Danmark bag bl.a. Kims, Den Gamle Fabrik, Odense marcipan og Beauvais.

Flemming Paasch fortsætter som adm. direktør for Easyfood og vil også være minoritetsaktionær i virksomheden, der kommer til at arbejde som et selvstændigt datterselskab under Orkla.

Easyfood har bl.a. valgt Orkla, fordi det er en skandinavisk virksomhed, der har en stor forståelse og respekt for vores kultur samt vores måde at tænke og arbejde på. Samtidig kan Orkla være med til at styrke for, at Easyfood har en fortsat udvikling af og vækst omkring faciliteterne i Kolding.

Aftalen er betinget af godkendelse fra danske konkurrencemyndigheder.

Yderligere infomation kan findes her

 


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.