Nyhed-04.jpg

01 marts 2015

Easyfood øger kreativiteten

Hos Easyfood har vi i en årrække arbejde med brugerdreven innovation og en flad struktur, der opfordrer til kreativitet og ideudvikling på tværs af organisationen. Derfor har vi også vores eget innovationscenter, hvor Easyfoods medarbejdere lever i det univers, vi gerne vil sælge løsninger og produkter til. Det inkluderer bl.a. en fuldt udbygget cafe og plads til fx at teste markedshaller og pop-up butikker, ligesom vi har ansat en kokke-uddannet konceptudvikler, der arbejder tæt sammen med kunderne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt det arbejde bliver nu styrket med ansættelsen af en designer, Maja Skall, der skal få designtænkningen ind i det daglige arbejde og systematisere kreativiteten. Maja bliver en del af innovations teamet og skal bl.a. arbejde med styret innovation og brugerundersøgelser.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.