chia_single.jpg

01 juni 2015

Easyfood lancerer ny proteinbar med chiafrø

Har du brug for en proteinbar lige efter en omgang intensiv træning? Eller vil du bare gerne have en snack med ingredienser uden hvidt sukker*, e-numre, kunstige sødemidler og gluten?

(*med et naturligt indhold af sukker)

Så skal du prøve Easyfoods nye proteinbar, ChiaBar, med chiafrø og en række andre naturlige ingredienser som blåbær, gojibær, dadler og græskarkerner. Markedet for sunde snacks eksploderer i disse år, hvor forbrugerne ønsker gennemsigtighed omkring produkterne og deres indhold – og chiafrø bliver den næste store, sunde snack.

Navnet Chia kommer fra Maya-sproget, hvor det betyder styrke, da det efter sigende gav datidens løbere, krigere og budbringere kraft og udholdenhed på deres rejser. Chiafrø har et naturligt indhold af omega 3, og ChiaBar er bagt ved lav temperatur for at fremhæve smagen og undgå uønskede mikroor¬ganismer.

ChiaBar er afbalanceret i smagen med bl.a. æble, citron og blåbær. Knaset kommer fra mandler, græskarkerner og chiafrø. Baren er desuden mildt krydret med kanel og æble.
ChiaBar er sammensat af naturlige råvarer, og der er ikke gjort brug af hverken farve- eller kunstige smagsstoffer.

Proteinbaren har et proteinindhold på 28 procent, og derfor er den et godt og naturligt alternativ i en travl hverdag. Den er blød i konsistensen og nem at spise.

Se mere her


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.