Samarbejde-Kristina.jpg

15 januar 2019

Easyfood i nyt sundt partnerskab med Kristina Extreme Running

Hun har vundet et jungleløb på 230 kilometer gennem Amazonas. Hun kom først i et ørkenløb i Namibia, hvor temperaturen sneg sig op på 55 grader. Og hun har verdensrekorden i at løbe hurtigst til toppen af Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

Nu skal ekstremløberen Kristina Madsen, der driver virksomheden Kristina Extreme Running, noget helt andet - nemlig hjælpe fødevarevirksomheden Easyfood og dens medarbejdere med mere fokus og en sundere livsstil. Derfor har Easyfood og Kristina Extreme Running indgået et nyt partnerskab, der rækker ud over et traditionelt sponsorat.

”Selv om Kristina er topprofessionel, har hun en fantastisk evne til at træde ind i motion på ethvert niveau. Vi føler en forpligtelse over for vores medarbejdere, derfor får de nu tilbudt at få inspiration til at bevæge sig mere og blive mere sunde gennem et arbejde med Kristina,” forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood.

Easyfood-medarbejderne får tilbudt en række skræddersyede forløb, så de kan komme i gang med mere motion. Samtidig kan de deltage i de forskellige løb, Kristina Extreme Running arrangerer, fx Kolding City Trail og Kolding Light Run.

”Aftalen med Easyfood betyder rigtig meget for mig. Jeg glæder mig til at hjælpe medarbejderne med at komme ud og bevæge sig. Det er ikke sikkert, at de alle vil løbe, og så må vi finde på noget andet til dem,” forklarer Kristina Madsen.

Hendes store mål for 2019 er i øvrigt at slå verdensrekorden i at løbe syv maratonløb på syv kontinenter på syv dage med den korteste gennemsnitstid pr. løb. Desuden skal hun deltage i forskellige VM-løb.

Hos Easyfood glæder Flemming Paasch sig samtidig over at få en passioneret eliteudøver tæt på organisationen.

”Det er rart at arbejde med personer, som er passionerede i det, de gør – og gør det 100 procent. Fra elitesporten ved vi, at det nogle gange er de sidste få procenter, der er det afgørende på, om man vinder eller taber – og det vil vi gerne lære af Kristina,” pointerer Flemming Paasch.

 

 


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.