KoldingQ-og-Easyfood-i-nyt-partnerskab.jpg

11 januar 2017

Easyfood i nyt partnerskab med KoldingQ

Kvindefodbold er i hastig vækst i Danmark – og fødevarevirksomheden Easyfood vil nu hjælpe med at få en af landets bedste klubber, KoldingQ, på landkortet. Det sker med en samarbejdsaftale, hvor der bl.a. samles penge ind til klubben via lagersalg hos Easyfood den 28. januar fra 10-13.  

Danmarks fodboldby nummer 1 og en plads i Champions League.

Så klar er ambitionen med kvindefodboldholdet KoldingQ, der i 2016 sluttede på tredjepladsen i landets bedste fodboldrække. Men selv om kvindefodbold er i hastig vækst herhjemme, er der stadig ikke mange penge i den del af sporten – og derfor er det sjældent, at en virksomhed går ind i sporten. Men det gør fødevarevirksomheden Easyfood nu med en samarbejdsaftale med KoldingQ.

 ”Samarbejdet med Easyfood betyder alverden. Der er i den grad brug for økonomiske håndsrækninger, og samtidig er samarbejdet en vigtig moralsk opbakning. Det giver os troen på, at vi kan lykkes. Og det giver os troen på, at vi også kan få andre lokale virksomheder til at bakke op om vores projekt,” siger Kim Kjærhus, der er direktør for KoldingQ.

”For selv om Easyfoods støtte til os er helt fantastisk og en dejlig nytårsgave, så skal der noget mere til, hvis KoldingQ skal lykkes med det, KoldingQ gerne vil. Vi håber, at vores erfaringer med samarbejdet med Easyfood kan hjælpe os i dialogen med andre,” tilføjer han.

Samarbejdet mellem Easyfood og KoldingQ betyder bl.a., at Easyfood vil samle ind til klubben ved at lave lagersalg af virksomhedens brødprodukter. Desuden giver Easyfood adgang til job i virksomheden for klubbens spillere, så de nemmere kan få en hverdag med job og bold til at gå op.

”Hos Easyfood vil vi gerne støtte op om en sportsgren, som er lidt overset, men hvor Kolding er med i den absolutte top. Kvinder er en betydelig del af vores målgruppe, og derfor giver det god mening også at støtte kvindefodbolden,” forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood.

 Lagersalget foregår lørdag den 28. januar mellem 10 og 13 hos Easyfood på Albuen 39 i Kolding. Der vil være mulighed for forudbestillinger på easylagersalg.dk, og det er bl.a. pølsehorn, sandwichbrød, foccacia med salami og ost samt kanelsnegle, man kan få fingrene i. Desuden vil der være forskellige fodboldaktiviteter og mulighed for at blive fotograferet med nogle af KoldingQ-spillerne. 

”Lagersalget betyder naturligvis noget økonomisk for os, men det er også en unik mulighed for at skabe ekstra synlighed om KoldingQ – både i forhold til sponsorarbejdet og i forhold til at få endnu flere til at følge vores kampe på Mosevej,” håber Kim Kjærhus. 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om samarbejdet mellem KoldingQ og Easyfood, skal du kontakte Flemming Paasch, Easyfood, på 40 70 71 07 eller Kim Kjærhus, KoldingQ, på 51 33 16 60.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.