Nyhed-01.jpg

07 december 2015

Easyfood giver tilbage til lokalsamfundet

De penge, der kommer ind i den lille cafe, som Easyfood driver i forbindelse med hovedkvarteret, bliver løbende givet videre til godgørende formål i lokalsamfundet. Det foregår på den måde, at Easyfoods medarbejdere kommer med ideer til, hvad pengene skal gå til – og så indsamles der ellers penge i seks måneder ad gangen.

I den første halvdel af 2015 blev der samlet penge ind til Kolding Veteranhjem for tidligere soldater. Det blev foreslå af en medarbejder i produktionen, som selv slås med posttraumatisk stress fra sin tid som udsendt soldat.

Og i øjeblikket samler Easyfood ind til Kolding Madhjælp, et fællesskab af frivillige, der arbejder for, at enlige, familier og alle andre kan få mad på bordet, når budgettet knager. Kolding Madhjælp modtager doneret mad og formidler det videre til mennesker der ikke har råd til mad.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.