café people .jpg

11 marts 2015

Easyfood bygger innovationscenter efter rekord år

Fødevarevirksomheden Easyfood fortsætter væksten og kommer ud af 2014 med et overskud på 5,8 millioner kroner og en omsætning på 200 millioner kroner. Nu styrker virksomheden sin innovationsprofil med et kreativt center med bl.a. en fuldt funktionsdygtig cafe ved hovedkontoret i Kolding.

Easyfood har i mange år været kendt som en innovativ og anderledes virksomhed i fødevarebranchen.

Men nu skruer virksomheden endnu mere op for kreativiteten og konceptudviklingen. Det sker med opførelsen af et innovationscenter, hvor Easyfoods medarbejdere lever i det univers, virksomheden gerne vil sælge løsninger og produkter til. Det inkluderer bl.a. en fuldt udbygget cafe og plads til fx at teste kreative salgssituationer og pop-up butikker. Easyfood har bl.a. ansat en designer og en kokke-uddannet konceptudvikler, der udvikler i tæt samarbejde med kunderne og gerne ude hos dem, midt i salgs og forbrugs situationen.

Innovationscentret kommer oven på endnu et rekordår for Easyfood. Virksomheden kommer ud af 2014 med et overskud på 5,8 millioner kroner og en omsætning på 200 millioner kroner. Den stigende succes skyldes ikke mindst vækst på udenlandske markeder i bl.a. Polen, Tyskland og Skandinavien, og virksomheden forventer, at væksten fortsætter i 2015 – bl.a. via mulighederne i innovationscentret.

”Vi vil gerne understøtte en holistisk tankegang og medarbejderkultur, der skal gøre det muligt at tænke både kreativt, anderledes og så tæt på kundens virkelighed som overhovedet muligt. På den måde får vi et arbejdende laboratorium og værksted, og det mindsker afstanden til både kunden og brugerne. Det betyder også, at vi fokuserer på en international medarbejderkultur med inspiration og kompetencer fra flere kontinenter, der skal sikre virksomheden et forspring i den globale konkurrence,” forklarer Easyfoods direktør Flemming Paasch.

”Vi har oparbejdet 14 års erfaring i fødevarebranchen og gjort det til en unik forretningsmodel, hvor hovedaktiviteten er at løse udfordringer og skabe værdi for kunderne, så de opnår vækst og udvikling i deres forretningskoncepter. Det er det, vi bliver belønnet for nu i markedet. Vi har skabt en stor legeplads, som kommer vores kunder, leverandører og interessenter til gode,” tilføjer direktøren.

Easyfood udvikler, fremstiller og leverer forædlede kvalitetsprodukter inden for brødbaserede convenience produkter til det danske og europæiske marked. Virksomheden har fokus på færdige løsninger og koncepter til convenience stores , cafeer og kaffebarer og har specialiseret sig i følgende værditilbud: Fleksibel produktion, innovation, differentierede produkter og convenience.

”Det gode resultat i 2014 skyldes, at vi arbejder så målrettet med vores innovationsstrategi og holder fast den. Det betyder, at alting bliver nemmere, fordi fokusset er selvforstærkende. Vi kan sige fra over for dårlig forretning og koncentrere os om det, vi er bedst til. Det accelererer den gode udvikling,” mener Flemming Paasch.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 76 30 87 00 eller 40 70 71 07.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.