Banner-DGR-'.jpg

26 februar 2019

Easyfood bag stor indsamling til kræftramte

 

Brødvirksomheden Easyfood ønsker at spille en aktiv rolle i det omkringliggende samfund gennem anderledes tiltag. Senest gennem motorcykelsammenholdet Café Ride, der samlede over 150.000 kr. ind i forbindelse med Gentleman’s Ride.

Hvad har klassiske motorcykler, mænd i pænt tøj og kampen mod kræft at gøre med en virksomhed, der arbejder med innovative brød- og kageløsninger?

Umiddelbart ingenting – men så alligevel alting. Easyfood ønsker nemlig at sætte fokus på bæredygtighed – og det handler ikke kun om at gøre noget godt for klimaet og miljøet eller sørge for at formindske madspildet, men fx også om at skabe en ordentligt arbejdsdag for virksomhedens medarbejdere og spille en aktiv og ansvarlig rolle i det omkringliggende samfund.

Og der kommer de klassiske motorcykler og det pæne tøj ind. Virksomheden står nemlig bag motorcykelsammenholdet Café Ride, der hvert år deltager i det såkaldte Gentleman’s Ride, hvor man tager pænt tøj på, mødes med andre motorcykelentusiaster og samler penge ind til at bekæmpe kræftsygdomme, der rammer mænd. Sidste år deltog Café Ride i Aarhus og samlede over 150.000 kr. ind, hvilket gjorde holdet til det 12. mest indsamlende i hele verden.

”Vi bruger i forvejen Café og Coffeeshop submiljøet, som en del af iscenesættelsen af vores produkter. Her indgår motorcykeluniverset også som et vigtigt element. Derfor var det oplagt for os at kaste os over Gentleman’s Ride. Det afspejler alle de værdier, vi står for, og gør, at vi samtidig kan tage et ansvar, så det hele ikke kun handler om at sælge en masse produkter,” forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, der selv lå i top fem i Danmark over dem, der samlede flest penge ind.

The Distinguished Gentleman’s Ride, som velgørenhedsarrangementet rettelig hedder, startede i Australien i 2012, og i år deltog 120.000 motorcykelentusiaster i 650 byer verden over. Det betød, at der blev samlet over 35 millioner kroner ind til kræftforskning.

Søren Søltoft Holmboe, der trak arrangementet til Aarhus, kører med på Easyfoods Café Ride-hold. Han siger, at det høje indsamlingsbeløb, virksomheden står bag, handler om flid.

”Easyfood kaster virkelig mange kræfter i det og samler mange folk omkring sig. Der er en ægthed og oprigtig interesse i at gøre en forskel, og det kan folk mærke. Derfor støtter de, når Easyfood inviterer til auktioner eller andre velgørenhedsevents, der samler penge ind til formålet,” mener Søren Søltoft Holmboe.

Easyfood deltager også i Gentleman’s Ride i 2019 med Teamet Café Ride. Hvis du kunne tænke dig at hører mere om temaet eller endda kører med os, så skriv en mail til caferide@danishbakery.com eller følg os på instagram @caferideDK


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.