Logo-centreret.jpg

20 oktober 2016

Easyfood åben for ny finansiel partner

Den innovative og ambitiøse fødevarevirksomhed Easyfood oplever i disse år en kraftig vækst både i Danmark og internationalt. Det har øget interessen fra forskellige finansielle partnere, og Easyfood undersøger i øjeblikket muligheden for at lukke én af dem ind i varmen. 

Selv om fødevarevirksomheden Easyfood er vokset kraftigt og succesfuldt de seneste år, er ambitionerne frem mod 2020 stadig store – og det har fået virksomheden til at afsøge muligheden for at finde en finansiel partner, der kan være med til at styrke virksomhedens vækst. 

Med en ny finansiel partner kan vi få skabt et endnu mere solidt fundament, så vi står stærkere både nationalt og internationalt, hvilket er med til , at vi kan bevare vores danske arbejdspladser og udvikle også endnu mere som virksomhed. Vi har været inde i en rivende udvikling, som sagtens kan fortsætte uden en partner, men hvis vi får én om bord, kan vi styrke os både omkring innovation og international ekspansion,” forklarer adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, der grundlagde virksomheden i år 2000.

Han ejer i dag virksomheden sammen med Hemming Van, der tidligere stod i spidsen for fødevarevirksomheden Daloon. De to vil stadig være i ejerkredsen, selv om der kommer en ny finansiel partner på banen – og ledelsen vil også stadig være den samme med Flemming Paasch i spidsen.

”Men intet omkring et muligt partnerskab er afgjort endnu, og vi er stadig kun i begyndelsen af arbejdet med at finde den rigtige partner. Vi er i dialog med nogle, som kunne være interessante partnere for Easyfood, men vi lægger også stor vægt på, at en ny partner forstår og respekterer Easyfoods kultur og værdier. Det oplagte scenarie er at finde en kapitalfond, og vi kigger slet ikke mod industrille partnere,” påpeger Flemming Paasch.

Easyfood fremstiller kvalitetsbagværk til convenience-kategorien og producerer over 200 forskellige produkter og sælger til kunder som McDonald’s, Lidl, Shell og 7-Eleven. Virksomheden dyrker en innovativ videnskultur, hvor produkter bakkes op af viden og rådgivning omkring håndtering af produkter gennem hele processen.

Easyfood, der har 150 ansatte, havde i 2015 en omsætning på 220 millioner kroner og et rekordoverskud på 10,5 millioner kroner. Virksomheden, der sælger sine produkter i flere end 10 lande, har oplevet en kraftig vækst i 2016 og runder en omsætning på mindst 250 millioner kroner.

 

 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 40 70 71 07.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.