organic-bites.jpg

13 juni 2016

Convenience-favoritter gør det let at sælge og vælge økologisk

Økologi har bredt sig til alle dele af fødevarebranchen. Det gælder også convenience-segmentet, hvor Easyfood har sin kernekompetence. Derfor lancerer vi nu Organic Bites – en ny serie af økologiske produkter, der giver mulighed for at tilbyde velkendte convenience-produkter i fristende, økologiske versioner.

Den nye serie er et attraktivt tilbud til den bevidste forbruger, der vægter sundhed, kvalitet og ansvarlighed. Med Organic Bites kan forhandleren tilbyde denne målgruppe noget nemt og lækkert og samtidig prioritere en snack, der kan nydes med lidt bedre samvittighed.

Organic Bites er økologiske alternativer til et udvalg af de mest populære convenience-produkter. De er derfor lette at indarbejde i sortimentet, ligesom de gør det nemt for forbrugeren at vælge økologisk. Hele serien er fremstillet efter tø-op-og-server princippet, så de er lette at håndtere i salgsleddet. Flere af dem kan opvarmes efter behag.

Serien omfatter lyst og groft pitabrød, scones i tre varianter, to grove foccacia, pølsehorn samt en ny bite med skinke og friskost. Velkendte produkter, der enten kan serveres til kaffen eller udgøre et hurtigt og lækkert måltid på farten.

Se produkterne her: Organic Bites


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.