15year-anniversary.jpg

04 december 2015

15 år med fremgang for Easyfood

De ideer og principper, der var tanken bag etableringen af fødevarevirksomheden Easyfood, er i dag blevet til globale trends om fokus på fx madspild og brugerdreven innovation i fødevareindustrien. Nu kan Kolding-virksomheden fejre 15 års jubilæum.

 

Banebrydende tø-op-og-servér produkter. Brugerdreven innovation. Anderledes måder at arbejde og organisere sig på. Utraditionelle samarbejder. Reduktion af madspild.

Det var blot nogle af nøglepunkterne, da Flemming Paasch sammen med to kollegaer, Peder Christensen og Jimmy Nielsen, for 15 år siden grundlagde fødevarevirksomheden Easyfood i Koldings nordlige industrikvarter. Dengang var virksomheden blot en lille spiller med anderledes eller ligefrem skøre ideer.

Men i dag regnes Easyfood som bannerfører i branchen – og mange af de ideer, Easyfood blev grundlagt på, er i dag globale trends, fordi Easyfood og andre har sat fokus på dem. Samtidig oplever virksomheden i disse år en stor vækst i efterspørgslen af produkter til convenience butikker som kaffebarer, tankstationer og kiosker.

2014 var et rekordår med en omsætning på 200 millioner kroner, og de tal er vokset i 2015.

Derfor kan virksomheden i begyndelsen af december fejre 15 års jubilæum med et stort smil på.

”Det har været en fantastisk spændende rejse. Den har ikke været uden problemer, og det er ikke nogen hemmelighed, at der var år, hvor det gik mindre godt for os. Men nu har vi bidt os fat i både det danske og europæiske marked, og forleden var vi sågar i Japan for at præsentere vores produkter og tale med potentielle kunder,” fortæller adm. direktør Flemming Paasch.

”Vores største styrke er vores tro på, at det kan betale sig at være og tænke anderledes. Vi vil gerne understøtte en holistisk tankegang og medarbejderkultur, der skal gøre det muligt at tænke både kreativt, anderledes og så tæt på kundens virkelighed som overhovedet muligt. Derfor kommer vores ideer fra alle typer af medarbejdere og ikke fra en bestemt idé-afdeling. Vi arbejder med uformelt og effektivt med en flad struktur,” tilføjer direktøren.

Easyfood udvikler, fremstiller og leverer i dag forædlede kvalitetsprodukter inden for brødbaserede convenience produkter  til det danske og europæiske marked. Virksomheden har fokus på færdige løsninger og koncepter til convenience stores , cafeer og kaffebarer og har specialiseret sig i følgende værditilbud: Fleksibel produktion, innovation, differentierede produkter og convenience.

At Easyfood i dag regnes som en vigtig samarbejdspartner i convenience-industrien blev tydeligt i slutningen af november, da virksomheden var inviteret med til industritopmødet Allegra European Coffee Symposium med de støre internationale virksomheder og kæder.


Newsletter signup

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.