Medarbejderprofil

Vi er konstant på udkig efter de største talenter inden for de områder, vi dækker. Her på websitet finder du de ledige stillinger vi har netop nu, men finder du ikke et jobtilbud, der matcher dine ønsker, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi besætter en del af vores stillinger fra vores database af uopfordrede henvendelser.

Vi lægger vægt på, at du har vist resultater, udviser energi, entusiasme, viljestyrke, og at du har lyst til at spille på netop vores hold.

Uopfordret ansøgning

Send os din ansøgning elektronisk

Linjelederassistent til daghold

Easyfood A/S er kendetegnet ved en stærk kultur baseret på innovation, fleksibilitet og samarbejde. Easyfood producerer convenience-produkter til både danske og udenlandske kunder i et dynamisk fødevaremarked. Virksomheden har egenproduktion i Kolding med ca. 150 ansatte og 310 mio. kr. i omsætning. En del af strategien hos Easyfood er hurtigt at kunne imødekomme nye krav og behov hos kunderne. Det kræver dygtige og dynamiske medarbejdere, der effektivt kan håndtere en fleksibel produktion.

Easyfood søger en selvstændig og erfaren linjelederassistent til daghold.

I tæt samarbejde med linjelederen får du ansvar for 15 faste medarbejdere samt en mindre gruppe vikarer. Du bliver, med reference til produktionschefen, en del af den daglige produktionsledelse.

Som leder af produktionsaktiviteterne skal du sikre at produktionen stemmer overens med det planlagte og afhjælpe daglige problemer, der er direkte forbundet til produktionen ift. sikkerhed, kvalitet og arbejdsmiljø.

Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider, da din arbejdsuge vil være fra mandag – fredag.

Kvalifikationer som vi forventer af dig:

 

  • Gerne erfaring fra levnedsmiddelbranchen, men ikke et krav
  • Du skal have teknisk forståelse for procesudstyr
  • Du skal kunne skabe resultater gennem mennesker
  • Du skal kunne udvise selvstændighed
  • Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer
  • Deltage aktivt i produktionen

Primære arbejdsopgaver:

 

  • Lede og fordele arbejdet for holdet
  • Ansvar for træning og motivation
  • Sikre opfyldelse af mål og OEE
  • Sikre overholdelse af hygiejnekrav

Funktionen kræver en synlig og lyttende kommunikator, som formår at tage ejerskab omkring udviklingen såvel medarbejdere som produktionslinjen. Velovervejede beslutninger og procesoptimering ligger helt naturligt for dig.

Er du interesseret?

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning nu.

Tiltrædelse snarest muligt.

For yderligere oplysninger, kontakt produktionschef Jan Toft på tel. 24 21 28 57 eller mail JTO@easyfood.dk.